Bloc entrada de Lisbeth Stahn

Nadal a casa de vacances silenci de país abans de la tempesta

Nadal a casa de vacances silenci de país abans de la tempesta

Lisbeth Stahn / Aug 14, 2017

Nadal a casa de vacances silenci de país abans de la tempesta

A la nostra botiga del carrer Nansen de Copenhaguen, el Nadal s’ha traslladat. Hi ha llum de les espelmes a totes les nostres finestres, a les nostres escriptoris hi ha petits bols de pastanagues nadalenques i a la finestra del carrer hi ha petits elfs perquè els nens puguin mirar. tornen a casa des de la llar d'infants. Emma, ​​que és la directora de clients de Sydens Feriehuse, i una autèntica propagació de l'estat d'ànim, ha fet llistes de reproducció de Nadal i canta feliç mentre els seus dits ballen al teclat. Tot a la botiga és tal com hauria de ser, en aquest mes tan especial.

La vida sol tenir un cicle. A la imatge gran hi ha el naixement, l’inici de l’escola, la confirmació i l’entrada a l’edat adulta. La vida dels estudiants, els casaments i els nens, volen del niu i hem de retrobar les nostres pròpies cames, una dècada després, ens convertim en orgullosos avis i poc després comença la vellesa. Però fins i tot en els petits carrers de la vida, les coses sovint van en cicles. Si es venguessin joguines, joies o roba interior, ens veuríem atrapats a la carrera de compres de Nadal en aquest moment i els nostres increïbles empleats haurien de treballar tard i tornar a casa amb els peus adolorits. Al gener, es posaria en marxa la venda i, després, un parell de mesos sense parar fins que arribi la primavera amb la seva proposta de com renovar l’armari.

La indústria de les vacances també té un cicle, però sembla completament diferent a les empreses tradicionals. Els nostres clients estan per fer regals de Nadal, ordenant oca a la carnisseria i participant en diversos acollidors esdeveniments nadalencs. Així, les vacances d’estiu estan lluny de la ment dels pobles ara mateix. Per això, a Sydens Feriehuse utilitzem desembre per gaudir de nosaltres mateixos i preparar-nos per a la nostra gran carrera de clients. En temps de Nadal, la família es reuneix, passant uns dies de vacances ben guanyats i tenim temps de veure 3-4 mesos freds i foscos davant nostre. Això evidentment ens fa pensar en unes vacances. Un client va dir: "Gaudir de les vacances és la meitat del plaer". Crec que necessitem tenir experiències meravelloses per esperar en un altre moment fosc. Sé d’analítica de google que dediqueu una bona estona a mirar les nostres fotos amb cel blau, piscina i gandules a l’hivern i sé que el 70% de totes les nostres reserves són a gener, febrer i març amb gener com el mes més gran. i, a finals de març, comença a ser difícil trobar una casa de vacances vacant en temporada alta (no hi ha un nombre infinit de cases de vacances al mercat).

 

El pensament d’unes bones vacances amb la família és una medicina saludable per a l’ànima i tots ho necessitem durant els llargs, foscos i freds mesos. Ja hem aprofitat el mes de desembre per carregar-nos de la gran cursa de vacances i farem tot el possible per ajudar-vos a trobar la casa de vacances adequada per a vosaltres i els vostres. Només cal endinsar-vos i deixar que les nostres imatges ens inspiren en els vostres somnis de vacances.

I només vull desitjar-vos a tots un Nadal molt feliç de Sydens Feriehuse. Per descomptat, també haureu de tenir un paquet d’esperit nadalenc al vostre camí, esperem que aquesta increïble cançó de Nadal us porti un somriure!

Bon Nadal, bon Nadal.