Bloc entrada de Bertel Dahlmand Stahn

Vacances amb Pàdel: la combinació perfecta!

Vacances amb Pàdel: la combinació perfecta!

Bertel Dahlmand Stahn / Aug 14, 2017

Catalunya – Perfecte per a unes vacances amb Pàdel!

 Després d'haver viscut una vida tranquil·la a Espanya i Argentina durant molts anys, el “padel-wave” està rodant per tot el món.

Si també ets addicte a aquest gran joc, per què no combinar les vacances i el pàdel? És molt fàcil jugar a pàdel a Catalunya, així que reserva una casa de vacances i passa una estona jugant durant les teves vacances.

 Cases de vacances amb pista de pàdel privada:

Si vols el luxe de tenir la teva pròpia pista de pàdel dedicada durant totes les teves vacances, tenim algunes cases amb pista de pàdel 100% privada, i algunes més, on es pot concertar l'exclusivitat:

[CASES AMB PISTA DE PÀDEL PRIVADA EXCLUSIVA] 
[CASLES DE VACANCES AMB PISTA DE PÀDEL PRIVADA ON ES POT CONSERVAR EXCLUSIVITAT]

 Cases de vacances que comparteixen una pista de pàdel privada:

Si sou un grup més petit, potser n'hi ha prou amb tenir accés a una pista de pàdel compartida, on compartireu les franges horàries amb la resta d'unitats. Encara tens molt de temps per jugar.

 [CASLES DE VACANCES AMB PISTA DE PÀDEL A L'INSTALL, COMPARTIDA AMB ALTRES CASES DE VACANCES] 

Cases de vacances amb centre de pàdel a poca distància amb cotxe:

Si només vols accedir fàcilment a les pistes de pàdel, tenim a la nostra funció de cerca registrades totes les cases, on tindreu un curt recorregut de 5-15 minuts amb cotxe fins al centre de pàdel més proper.

Perfecte si no tots en el vostre grup sou addictes al pàdel:

És difícil d'imaginar, però els seus grups poden ser on no tots són addictes al pàdel. Tria una casa de vacances amb un Centre de Pàdel a prop i podràs jugar un parell d'hores mentre els teus amics o familiars gaudeixen de la piscina, van al mercat, a la platja o, d'altres maneres, gaudeixen de l'ascensor.

Amb l'aplicació Playtomic, fins i tot pots trobar altres jugadors amb qui jugar i gaudir d'una experiència intercultural a més d'un bon joc de pàdel.

Perfecte si voleu fer un petit torneig

Una casa amb un centre de pàdel a prop també podria ser la solució ideal, si sou molts amics/família amb ganes de jugar. A continuació, podeu llogar diverses pistes i jugar totes alhora. D'aquesta manera, també tindreu més temps per a altres activitats, ja que tots jugueu al mateix temps.  

Fàcil de reservar!

Amb uns quants clics a l'aplicació Playtomic, podeu trobar el centre més proper i buscar les franges horàries disponibles i trobar altres jugadors si cal. Quan vostè, a l'aplicació, utilitzeu “Reservar un tribunal” o “Juga a un joc”, pots obrir un mapa on es representen els centres.

[CASES DE VACANCES AMB CENTRE DE PÀDEL A PROP]

 

Preguntes?

Per descomptat, estarem encantats d'ajudar-vos a trobar la casa de vacances perfecta. Envieu-nos un correu electrònic explicant què busqueu i us podem ajudar!

Correu electrònic: info@sydensferiehuse.dk