Sobre nosaltres

Sydensferiehuse ofereix cases de vacances a les zones de Catalunya que creiem us proporcionaran la base perfecta per a unes vacances fantàstiques i inoblidables. Us ajudem a trobar la base perfecta per a unes vacances fantàstiques i inoblidables.

A Sydensferiehuse.dk ens esforcem per garantir que tot el grup té unes meravelloses vacances! Per tal de garantir això, el nostre treball està dirigit pels quatre objectius següents

Coneixement del coneixement local de totes les nostres ubicacions i llars.

Creiem que passar les seves vacances a les zones locals, entre locals, farà que les vostres vacances siguin encara millors. Per això, constantment ens allunyem del nostre camí per mantenir-se al dia amb el que està passant a cada petit llogaret. D'aquesta manera podem oferir als nostres clients la millor varietat de possibilitats que ofereix la regió. Coneixem els mercats locals, el millor fabricant de salsitxes a la ciutat, els millors centres de salut o els millors llocs per anar a cavall i molt més.

Trobareu més informació sobre les regions del nostre lloc web. Si teniu alguna pregunta específica sobre la vostra àrea, no dubti en contactar-nos per obtenir més informació.

Qualitat en la selecció de cada casa de vacances.

Totes les nostres cases i apartaments de lloguer es troben en l'estil tradicional de la regió, la majoria d'ells en pobles més petits o zones rurals a tot Catalunya, Espanya. Les nostres llars s'han restaurat suaument i respectuosa d'acord amb les tradicions de l'arquitectura local i ara satisfan la demanda de confort modern que els nostres clients desitgen. La majoria de les nostres cases de vacances disposen d'una rentadora, rentaplats i grans llits confortables. Molts tenen la seva pròpia piscina privada. D'altra banda, hi haurà accés a una piscina compartida o a una piscina local.

Durant els darrers anys hem visitat més de 500 cases de vacances i hem optat per representar menys d'un terç d'ells. Només és fàcil prendre 100 fotografies fantàstiques que promocionin habitatges mediocres, però aquesta no és la millor manera d'assegurar que els nostres clients tinguin una estada satisfactòria. Només triem les millors cases de vacances per als nostres clients, d'aquesta manera intentem assegurar les millors vacances possibles per als nostres clients.

Un servei personal exquisit i una orientació exhaustiva a tots els nostres clients.

Desitgem ajudar-vos i els vostres companys de viatge a trobar la casa de vacances que us convingui. A més, podrem ajudar-vos amb qualsevol sol·licitud específica que pugueu tenir. Potser voleu celebrar una ocasió durant la vostra estada i necessiteu assistència addicional amb la cuina o potser una habitació més gran per a la festa. Alguns poden conduir a Espanya, mentre que altres prefereixen viatjar amb tren o avió. Tenim experiència amb la majoria de les necessitats i, una vegada, hem organitzat unes noces amb 80 convidats que viatgen des d'Irlanda. Res és impossible!

El nostre objectiu és respondre a totes les sol·licituds en un termini de 24 hores. I el nostre servei sempre serà molt personal, ja que Sydensferiehuse és propietat i està dirigida per nosaltres (Bertel i Lisbeth). Si necessiteu ajuda durant les vostres vacances, mai seré més enllà d'una trucada telefònica.

Credibilitat: no fem promeses, si no podem conservar-les.

Intentem el nostre millor esforç per fer que les nostres descripcions siguin precises i creïbles. Les nostres descripcions minucioses de la zona us proporcionen la millor base possible per triar la casa de vacances que més us convingui. Si teniu més preguntes o desitgeu més ajuda, sempre tenim ganes de poder ajudar-vos