Què portar a les teves vacances

Què portar les teves vacances?

Amb el bitllet de vol adquirit, la casa de vacances reservada i, possiblement, també un cotxe de lloguer, tot ja està gairebé al seu lloc. Ara és només la maleta que hi ha entre vosaltres i les vostres vacances fantàstiques. A continuació, hem agrupat la millor llista d'embalatges per facilitar-vos el treball. Les llistes d'embalatge no són tan tímides després de tot, i ens esforcem per oferir les millors condicions possibles per a unes vacances sense estrès, ja que no hi ha res pitjor que oblidar coses importants. Però també recordeu que, sempre que tingui els passaports, els diners, les indicacions de conducció i potser la medicació, no pot anar malament. Seguiu aquests passos per obtenir una millor visió general de l'equipatge.

1.  Valors pertanyen al vostre equipatge de mà.

Recomanem que embalseu tots els objectes de valor al vostre equipatge de mà. Pot ser qualsevol cosa amb diners, passaport, càmera, medicaments o joies. Les indicacions per conduir a la vostra casa de vacances també són importants, per això us recomanem que l'envieu a l'equipatge de mà i imprimiu-lo abans de sortir.

Les restriccions de l'equipatge s'han endurit, de manera que només podeu tenir contenidors líquids de 100 ml al vostre equipatge de mà. Si necessiteu alguna cosa que excedeixi el límit de 100ml, poseu-lo a la maleta registrada.

A més, no pots portar la teva manicura a l'avió? Així que les ungles tindran esperar fins que hagueu arribat a la vostra casa de vacances. Queda estrictament prohibit portar trossos d'ungles, tisores o ganivets de butxaca petits per a les delicioses salsitxes espanyoles que hagis pogut comprar al vostre equipatge de mà, així que assegureu-vos de fer-ho tot a la maleta.

 • Passaport
 • Mètodes de pagament - Moneda Euro, Visa / Master Card
 • Confirmació de reserva i indicacions de conducció des de Sydensferiehuse
 • Contracte de lloguer de cotxes
 • Targeta d'assegurança mèdica
 • Telèfon mòbil i carregador
 • A Cameria
 • Medicaments si és necessari (contenidor de líquid de 100 ml.)
 • Ulleres de sol

 

Insígnia de nom a la vostra maleta

Una vegada vam tenir un convidat en una casa de vacances, que ens va cridar des de la seva casa de vacances a. 23:00. Havien arribat a la seva llar de vacances, tenien un bon sopar i, a l'anar a dormir, va obrir la seva maleta, només per descobrir que havia accidentat l'equipatge equivocat. Una forma realment dolenta i estressant de començar les vostres vacances. A menys que sou un agent super secret, assegureu-vos de posar una etiqueta de nom a l'equipatge per assegurar-vos que això no us passi. Si això succeeix, el personal de l'aeroport també podrà contactar-vos per informar-lo, de manera que és una situació guanyadora.

 

Kit de primers auxilis: no cal que portis mig hospital

No és necessari portar un mig hospital amb vostè quan està de vacances, però per descomptat hi ha algunes coses que són molt bones per tenir amb vostè. No hauríeu d'haver de tenir fins i tot un dia de vacances malmès per un mal de cap, de manera que els analgèsics senzills sempre són una bona idea per portar-vos de vacances. El mateix s'aplica a la medicina de l'al·lèrgia i l'asma.

Afortunadament, Catalunya no és la gran destinació de mosquits, però a mesura que els mosquits per alguna cosa estranya m'estimen, sempre vull assegurar-me de portar mosquits amb mi. A més, mai no podeu equivocar-vos amb una simple ajuda de banda o dos.

Una cosa que no falten Catalunya són dies assolellats! A partir dels 365 dies de l'any, Catalunya té 300 dies de sol a l'any, per la qual cosa és una necessitat absoluta recordar de protegir la seva pell, ja que seria una llàstima que es vegés obligat a amagar-se a l'interior, la piscina i estar a l'aire lliure! Per tant, en resum, no haureu de portar més de:

 • Píndoles simples de mal de cap
 • Medicina d'al·lèrgia i asma
 • Mosquit Spray
 • Protector solar
 • Tiretes

Minimitzar els articles de tocador

Sabies que, de mitjana, 3-4 quilograms d'equipatge de dona són articles de tocador? Però és realment necessari? En qualsevol farmàcia es poden comprar envasos petits per al seu xampú, la seva crema facial essencial i indispensable, etc. I la crema d'afaitar o els productes per al cabell sempre es poden comprar en petites mides de viatge. A més, sempre semblem impressionants quan estem de vacances. Tenim un munt d'energia extra, la nostra pell es fa més fosca, el nostre cabell es torna més lleuger i l'esperit de vacances relaxant ens fa feliços i més bells, així que minimitzeu el vostre maquillatge, les vostres vacances us fan bonic!

 

Sabates: ara necessites un parell per a cada dia?

Sabem que les sabates poden ser alguna cosa molt especial. Però quan vagis en una casa de vacances en un entorn autèntic, no és necessàriament la quantitat de sabates més important, sinó l'aspecte pràctic. Així que assegureu-vos de canviar les sabates segons el seu propòsit, de manera que eviteu ampolles desagradables en una caminada d'estiletes ????

 

Estalvieu "multes falses" cares: presti atenció a les restriccions d'equipatge

Els vols mai han estat més barats i la competència és dura. Les companyies aèries, per tant, guanyen bons diners en compres addicionals, equipatge i, per no esmentar, el sobrepès del vostre equipatge. I s'han tornat encara més estrictes ... i és irracionalment car. Normalment pagueu entre 15 i 20 € per un quilo més, de manera que es pot executar ràpidament fins que sigui elevat! Si la vostra aerolínia diu 20 kg, en realitat significa 20 kg! I seria una llàstima que hagis de descartar el deliciós formatge espanyol, que heu comprat amb envasos al buit o els excel·lents embotits espanyols, ja que no voleu que els càrrecs de sobrepès siguin eliminats. Així que recordeu empaquetar més espai al vostre equipatge perquè pugueu anar de compres durant les vostres vacances.

 

Tovalloles i roba de llit

En fer la reserva d'una casa de vacances a través de sydensferiehuse.dk, les tovalloles i les roba de llit sempre s'inclouen en el preu, de manera que no cal que utilitzeu l'equipatge per a això. No obstant això, no hi ha tovalloles de platja incloses, així que recorda deixar espai a la maleta per això.

 

Així que ja esteu preparat per sortir de les vostres vacances fantàstiques. Esperem que us passi bé!