Lloguer de cotxes a Catalunya / Espanya

Lloguer de cotxes a Catalunya / Espanya

El lloguer de cotxes és relativament barat a Espanya, tot i que els preus fluctuen molt, depenent de la temporada i quan feu la reserva. Tenim un acord amb Rental Cars, que té contractes amb totes les companyies de lloguer de cotxes, i per tant gairebé sempre té els preus més baixos:

 

INCREÍDA QUAN RESERVES UN COCHE AMB COTXES DE LLOGUER:

A mesura que viatgem a Catalunya 2-3 vegades l'any i sempre llogem un cotxe a través de Rental Cars, hem realitzat una petita llista de consells que poden ser útils en llogar un cotxe a través de Rental Cars, que és l'empresa a la qual ens vincularem:

COTXES DE LLOGUER: https://www.rentalcars.com/ Home.do?affiliateCode=sydens- feriehx&preflang=ca

Els cotxes de lloguer no tenen cotxes, però com que els cotxes de lloguer tenen acords especials amb totes les principals companyies de lloguer de cotxes, normalment tenen els millors preus. Quan feu una cerca al lloc web, se us presentarà una llarga llista de cotxes. No es pot veure amb quina empresa s'ha de reservar abans de fer la reserva. Disposem d'automòbils de diferents empreses i en general hem estat satisfets. Però per evitar molèsties sobre els costos addicionals i els problemes amb la recollida del cotxe, tenim els següents consells:

A AEROPORT A O EXTERIOR? (Interior / fora de l'aeroport)

Algunes de les companyies de lloguer no tenen els cotxes al mateix aeroport, però en un aparcament molt lluny, heu d'agafar un autobús llançadora. Si voleu evitar això, seleccioneu només els cotxes on la ubicació del pickup apareix com a "A AIRPORT" (aeroport intern)

FULL A TANCAR O FULL A BOTIGA?

Els cotxes més econòmics solen tenir un tracte anomenat "tanc total a buit". Els avantatges amb el "dipòsit complet a buit" són el premi i també que no heu d'emplenar el cotxe abans del lliurament, cosa que significa que no heu de trobar una gasolinera en el vostre camí cap a l'aeroport. No obstant això, atès que és difícil calcular l'últim proveïment de combustible perquè pugui lliurar el cotxe buit, probablement lliurarà el cotxe amb alguna gasolina que ha pagat, però que no s'utilitzarà.

ASSEGURANCES EXTRA?

Quan es tanqui a l'aeroport, sempre se li ofereix l'ampliació de la vostra assegurança (per un pagament extra) perquè estigui completament cobert (és a dir, no hi hagi riscos). Pot ser una bona idea comprendre el que ha comprat prèviament, de manera que sàpigues què respondre. A més, comproveu el que cobreix la cobertura de l'assegurança privada, ja que podria incloure-hi alguna cobertura.

EQUIPS EXTRA (seient infantil / GPS, etc.)?

Per exemple, si voleu seients infantils o GPS, és important reservar amb antelació, ja que es pot esgotar. Tingueu en compte també que el GPS és bastant car per llogar, de manera que sovint és més econòmic portar un des de casa o comprar una aplicació GPS per al seu telèfon intel·ligent.

 

FairCarRental

También podemos recomendar a nuestros amigos de FairCarRental, que han desarrollado una nueva y emocionante forma de alquilar coches.

Ejecutan un concepto único, donde se esfuerzan por lograr una transparencia total y ninguno de los costos adicionales que generalmente están relacionados con el alquiler de automóviles para las vacaciones.

Enlace a FairCairRental

Aquí hay un fragmento de lo que tienen para ofrecer: