El temps a Catalunya

El temps a Catalunya

Per a estades de vacances amb un mínim de 4 nits, Espanya és la destinació més visitada, i amb raó. El vol és manejable, la gent és amable, el menjar és fantàstic, i continua sent una destinació relativament barata, on és possible degustar molts delis extraordinaris espanyols sense fer fallida. I, per descomptat, el clima. Catalunya té 300 dies anuals de sol, de manera que Catalunya és una regió que considerem una destinació de viatge sorprenent. Al febrer es pot experimentar sols i temperatures de fins a 15-17 ° C, és a dir, els ametllers ja floreixen a mitjans de febrer, una meravellosa vista.

Si teniu la intenció de visitar Catalunya, els dies assolellats i les temperatures anuals us ofereixen l'oportunitat de visitar no només els mesos de juliol o agost, sinó tot l'any. L'estiu d'estiu a la ciutat de Barcelona és bastant calent, mentre que la primavera i la tardor són més còmodes amb graus entre els 18 i els 22 graus centígrads, i aquests períodes també tenen un efecte secundari positiu ja que el nombre de turistes és més baix.

Depenent d'on sigui a Catalunya, les temperatures variaran bastant. La ciutat de Barcelona, ​​Tarragona i Lleida són les províncies més boniques de Catalunya, mentre que la part catalana dels Pirineus pot oferir excel·lents zones d'esquí.

Temperatura mitjana a Catalunya

Tenim molts clients que pregunten sobre la temperatura a la Catalunya Central, al peu dels Pirineus, i podem assegurar-vos que la Catalunya Central és bella durant l'estiu. Pot haver-hi 3-4 ° C més fresc que a la ciutat de Barcelona, ​​però confiar en nosaltres quan diem que això no serà un problema.

En general, diem que Catalunya es troba al vessant assolellat dels Pirineus, i ho fem perquè el costat francès dels Pirineus és afectat per tants mils de pluja. No ens agrada fer promeses que no podem mantenir, de manera que no garantirem el sol durant les vostres vacances a Catalunya, però gairebé no hi ha un lloc de sol més cert que Catalunya. A més, la calidesa a Catalunya no és tan sofocante com a Grècia o Turquia, però al mateix temps no tan fred com la calor a França. Per tant, personalment pensem que Catalunya té el clima més meravellós!