Responsabilitats del llogater

Responsabilitats i responsabilitats del llogater

S'han de respectar els temps especificats per a la entrega de claus, llevat que s'acordi el contrari. Indiqueu a "la meva pàgina" quan s'espera arribar a la casa de vacances, de manera que els propietaris tenen una indicació relativament precisa de l'hora d'arribada i poden programar el dia des d'allà. Si és tard, li preguem que enviï un missatge de text o truqueu als propietaris de la casa, informant-los de les hores d'arribada canviades. També us suggerim que us proporcioneu indicacions per conduir i envieu un text als propietaris de la casa una vegada que aneu des de l'aeroport o travesseu la vora.

Si s'ha reconegut qualsevol dany, error o falla, és responsabilitat vostra (com a inquilí) contactar sydensferiehuse.dk al telèfon + 45 50567624 o per correu electrònic info@sydensferiehuse.dk, com a màxim 48 hores des de l'inici del període de lloguer / lliurament de la casa de vacances.

Tingueu en compte també que els esdeveniments que es poden classificar com a força major no són legítims. Això s'aplica, per exemple, a talls d'energia, tempestes, etc.

La casa de vacances s'ha de deixar netejada. S'han de buidar les llaunes de contenidors / escombraries, s'ha de buidar la nevera, s'ha de netejar els plats i la casa de vacances ha d'estar completament preparada per netejar-la. La neteja de la casa de vacances està inclosa en el preu de totes les cases de vacances. Tota la roba i les tovalloles es deixen en una habitació.

Si la casa de vacances no es troba en un estat net, l'arrendatari es pot cobrar per serveis addicionals de neteja.

Quan realitzeu la reserva a través de Sydens Feriehuse, l'arrendatari no farà cap reclamació contra Sydensferiehuse.dk o / i el propietari de la casa de vacances, en cas de qualsevol accident a la propietat, inclòs l'ús de qualsevol piscina. Observem que l'arrendatari és responsable de la supervisió de la piscina.

Qualsevol dipòsit de seguretat reemborsable es reemborsarà després de la rescissió del contracte d'arrendament si la casa es lliura en condicions correctes i netes. Es conserva la responsabilitat dels inquilins pels danys i perjudicis, encara que es pot superar l'import pagat.
L'arrendatari es fa responsable de qualsevol dany / pèrdua de la propietat i objectes de valor que es portin a la casa de vacances en cas d'avaria o trencament de les instal·lacions de la casa, el robatori, etc.