Regles de cancel·lació

Condicions de cancel·lació

SydensFeriehuse.dk desitja oferir condicions que són justos per tant l'inquilí de la casa de vacances com el propietari de la casa de vacances.

Quan es lloga un allotjament per nosaltres, es paga un pagament i senyal de 40%, que és la nostra seguretat i la seguretat del propietari / la propietària que els alquilinos de la casa realment ve.

Hem fet una política d'anul·lació relacionat a la possibilitat trobar clients nous. Per tant, la possibilitat de reemborsament està relacionada amb quant de temps d'anticipació vam rebre la cancel·lació.

  • Si cancel·la més de 3 mesos abans de l'arribada: li pagarem la meitat del seu primer pagament de l'40%. (En efecte, el propietari perdrà el 80% i vostè perdrà el 20% de l'lloguer)

  • Si cancel·la 30-90 dies abans de l'arribada, perdrà el seu dipòsit total de el 40% de el preu de l'lloguer. (En efecte, el propietari perdrà el 60% i vostè perdrà el 40% de l'lloguer

  • Si cancel·la 30 dies o menys de l'arribada, ha de pagar el preu total de lloguer, ja que hi ha poques possibilitats que els propietaris puguin tornar a llogar la casa de vacances


Alguna flexibilitat pel que fa a les condicions?

Sempre pot contactar-nos i parlarem amb el propietari sobre la seva reserva específica per veure si podem oferir-li algun acord especial.

A més, sempre estarem encantats de documentar la seva pèrdua, en cas que tingui una assegurança de viatge que cobreixi la seva pèrdua relacionada amb les seves vacances cancel·lades.


Si desitja cancel·lar les seves vacances:

Si desitja cancel·lar les seves vacances, contacti'ns per correu electrònic a info@sydensferiehuse.dk. En cas que estigui qualificat per a un reemborsament, li explicarem el que necessitem de vostè per fer el reemborsament.