Queixes

Queixes

Aprofitem la nostra capacitat per garantir que les cases de vacances que triem són còmodes, tenen propietaris amistosos, professionals i acollidors i estan en bones condicions. Per tant, només triem les cases de vacances que ens agradaria passar unes vacances. Tenim més de 15.000 convidats cada any i rebem aprox. 4-5 queixes per any. Per tant, és extremadament difícil satisfer a tothom i les expectatives i els somnis poden ser molt diferents. Quan viu localment en experiències autèntiques, no té un director d'hotel professional, sinó propietaris d'habitatges que realment s'esforcen per satisfer les expectatives i desitjos dels turistes estrangers. Per tant, sempre estan disposats a actuar en una queixa. Per tant, recordeu dir AL MATEIX, si hi ha un problema o si alguna cosa no compleix les expectatives.

Si rebem una queixa sobre una casa de vacances a Catalunya, sempre visitarem la casa de vacances de la propera tardor per veure si s'ha de comprometre l'estàndard. Si la casa no compleix amb les nostres expectatives, eliminarem la casa del nostre catàleg. Sabem que les vacances són inusualment importants per a una família. Es tracta de les experiències de vacances i els records que obtens quan està ocupat. Durant les vacances tenim temps per a l'altre i tenim l'oportunitat d'aixecar-nos, pel que ha d'estar bé. Per tant, sabem que tenim una gran responsabilitat i fem tot el possible per fer front a la selecció i descripció de la casa de vacances. Per tant, solem dir: "No prometem res que no puguem mantenir".

Treballem a partir d'un turisme responsable amb beneficis compartits, i compartim la responsabilitat i amb plena reputació per a l'entorn local. D'aquesta manera operem només a una distància agradable del turisme de masses. Creiem que vostè és el millor convidat quan respectem amb satisfacció l'amfitrió i que el respecte mutu i convidat us proporcionarà la millor experiència de viatge possible. Per tant, recordeu que està lluny del turisme de masses i que un diàleg respectuós sempre és el camí a seguir per reunir-se amb el vostre amfitrió.

Si hi ha errors o errors en la vostra casa de vacances, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament per telèfon al +45 5056 7624 o bé per correu electrònic info@sydensferiehuse.dk.

Si, com a inquilí, a l'arribar a la casa de camp o dins de les 48 hores de la seva arribada, però, troba una neteja insuficient, danys o defectes a la casa de vacances, que li correspon com a inquilí immediatament queixar-se a sydensferiehuse.dk com vostè com a inquilí perdrà el dret per fer que el defecte sigui aplicable. Vostè com a inquilí també ha de permetre sydensferiehuse.dk un temps raonable per posar remei al mal / defecte.

Sortida de la casa de vacances abans que expirés el contracte, sense previ acord amb Sydensferiehuse.dk, passant sota el propi risc i expenses de l'inquilí. Com inquilí, corre el risc de no ser capaç d'acabar el contracte per deficiències significatives o per tenir dret a danys o una reducció, sempre que una deficiència afecta el valor de les premisses per a l'inquilí. Això és degut a que, com a arrendatari, no és possible corregir o rectificar qualsevol dany o possiblement. trasllat a una altra casa de vacances.

Sydensferiehuse.dk es reserva el dret, en relació amb una queixa si és possible - després de la decisió de sydensferiehuse.dk - remeiar això que la transferència com a inquilins a una altra casa de preu i qualitat similar. Si la queixa presentada en la seva opinió, com a llogater, no s'ha resolt satisfactòriament durant el període de lloguer, el qual serà per tractament posterior fer-se per escrit a sydensferiehuse.dk dins dels 14 dies del termini de lloguer.

Les queixes per escrit s'han de fer per. mail a:

Sydensferiehuse.dk electrònic: info@sydensferiehuse.dk

Qualsevol responsabilitat només pot cobrir danys directes financers. Per danys indirectes (pèrdua conseqüent) o dany de (dany moral) no econòmica pot sydensferiehuse.dk o propietari de la casa no es fa responsable.