Preus

Preus

Els preus indicats en la confirmació de la reserva seran sempre vinculants per sydensferiehuse.dk, amb reserva d'errors. A més, els preus poden canviar sense previ avís en cas de canvis en el tipus de canvi. Tots les sumes indicats són el preu per setmana de tota la casa de vacances i estan en corones daneses o en euros. Una setmana generalment es defineix com 7 nits tret que s'indiqui el contrari.

Nombre de persones incloses en el preu

El nombre de persones enumerades a sota de cada casa de vacances no es pot excedir, sense cap acord previ amb sydensferiehuse.dk. Els nens de tots les edats compten en el nombre de persones (a menys que s'acordi el contrari).

Amb cita prèvia ABANS DE L'ARRIBADA, es demanar llits extres per una tarifa addicional. Si el màxim acordat S'ha superat el nombre de persones, la / el propietari / o i / o Sydensferiehuse.dk poden cancel·lar l'acord amb efecte immediat i acomiadar a tots els residents sense previ avís. En aquests casos, els inquilins no tindran dret a cap compensació.

Visitants

És prohibeixo rebre visitants que no es queda a la casa sense permís de la / l'propietària / o. Sense respectar això, el / la propietària / o i / o Sydensferiehuse.dk poden cancel·lar l'acord amb efecte immediat i acomiadar a tots els residents sense previ avís. En aquests casos, els inquilins no tindran dret a cap compensació.