Pagament de la casa de vacances

Pagament de la casa de vacances

El pagament per llogar una casa de vacances es divideix en dos lliuraments, primer pagament i segon pagament.

S'ha de pagar el primer pagament com a confirmació de la reserva. Per a la targeta de crèdit, l'import es reserva a la vostra targeta de crèdit i es descomptarà quan la reserva sigui acceptada per l'amo i, per tant, confirmada. Si el propietari declina la reserva, la reserva es cancel·larà. Si el pagament per transferència bancària * és seleccionat, el pagament s'ha de fer de manera que s'enviï a Sydensferiehuse.dk dins dels 4 dies següents a aquesta data.
El primer pagament ascendeix al 40% * del preu total, amb l'excepció de les cases de vacances llogades menys de 40 dies abans de l'arribada i les cases que tenen el pagament de la deció "pagament final 1 mes abans de l'arribada". En aquests casos es paga el 100% del lloguer.
(* Tanmateix, el percentatge pot ser del 15% o del 20% dels apartaments a Barcelona)

SEGON PAGAMENT El temps de SECOND PAYMENT (import restant) depèn de les condicions de la casa individual.

"Pagament final 1 mes abans de l'arribada"

Si la casa té els termes "pagament definitiu 1 mes abans de l'arribada", Sydensferiehuse.dk haurà de rebre el SEGON PAGAMENT (60%) del lloguer a més tard de 31 dies abans de l'arribada a la casa de vacances.

"Pagament final a l'arribada"

Si la casa té els termes "pagament final a l'arribada", el SEGON PAGAMENT (60%) de la renda es pagarà a CASH al propietari a l'arribada. Atès que els propietaris són particulars, el pagament amb targeta de crèdit a l'arribada NO és possible, llevat que s'indiqui el contrari. Si no voleu pagar amb diners en efectiu, el SEGON PAGAMENT es pot transferir a sydensferiehuse.dk no més tard de 31 dies abans de la data d'arribada.

Les condicions de pagament són individuals per a cada casa de vacances i apareixeran a cada casa de vacances a sydensferiehuse.dk.

Detalls de la targeta de crèdit

Quan es realitza la reserva a través de sydensferiehuse.dk, la informació de la targeta es processa mitjançant la passarel · la de pagaments de Wannafind.dk, certificada per PCI i certificada per Fort Consult, i per tant és una solució segura de pagament electrònic per Visa i MasterCard / Eurocard. Tota la informació de la targeta es fa d'acord amb les regles de l'organització de la targeta.