Pagament de la casa de vacances
Pagament de la casa de vacances

Pagament de la casa de vacances

El pagament per llogar una casa de vacances es divideix en dos lliuraments, primer pagament i segon pagament.

S'ha de pagar el primer pagament com a confirmació de la reserva. Per a la targeta de crèdit, l'import es reserva a la vostra targeta de crèdit i es descomptarà quan la reserva sigui acceptada per l'amo i, per tant, confirmada. Si el propietari declina la reserva, la reserva es cancel·larà. Si el pagament per transferència bancària * és seleccionat, el pagament s'ha de fer de manera que s'enviï a Sydensferiehuse.dk dins dels 4 dies següents a aquesta data.
El primer pagament ascendeix al 40% * del preu total, amb l'excepció de les cases de vacances llogades menys de 40 dies abans de l'arribada i les cases que tenen el pagament de la deció "pagament final 1 mes abans de l'arribada". En aquests casos es paga el 100% del lloguer.
(* Tanmateix, el percentatge pot ser del 15% o del 20% dels apartaments a Barcelona)

SEGON PAGAMENT El temps de SECOND PAYMENT (import restant) depèn de les condicions de la casa individual.

"Pagament final 1 mes abans de l'arribada"

Si la casa té els termes "pagament definitiu 1 mes abans de l'arribada", Sydensferiehuse.dk haurà de rebre el SEGON PAGAMENT (60%) del lloguer a més tard de 31 dies abans de l'arribada a la casa de vacances.

"Pagament final a l'arribada"

Si la casa té els termes "pagament final a l'arribada", el SEGON PAGAMENT (60%) de la renda es pagarà a CASH al propietari a l'arribada. Atès que els propietaris són particulars, el pagament amb targeta de crèdit a l'arribada NO és possible, llevat que s'indiqui el contrari. Si no voleu pagar amb diners en efectiu, el SEGON PAGAMENT es pot transferir a sydensferiehuse.dk no més tard de 31 dies abans de la data d'arribada.

Les condicions de pagament són individuals per a cada casa de vacances i apareixeran a cada casa de vacances a sydensferiehuse.dk.

Detalls de la targeta de crèdit

Quan es realitza la reserva a través de sydensferiehuse.dk, la informació de la targeta es processa mitjançant la passarel · la de pagaments de Wannafind.dk, certificada per PCI i certificada per Fort Consult, i per tant és una solució segura de pagament electrònic per Visa i MasterCard / Eurocard. Tota la informació de la targeta es fa d'acord amb les regles de l'organització de la targeta.

Betaling af feriehus