Informació d'arribada

Informació d'arribada

Un client ens va dir una vegada: "Les expectatives d'unes vacances suposen la meitat de l'alegria d'unes vacances". Així que quan arribes a Catalunya, comença la segona i la millor meitat! No obstant això, un dia de viatge pot ser estresante i tothom està cansat i simplement esperant arribar i relaxar-se en un clima meravellós. Per fer que el vostre joc funcioni amb la màxima facilitat possible, proporcionem a tots els hostes instruccions de maneig i informació detallada sobre l'arribada i la sortida. Per tant, us recomanem que llegeu bé i seguiu les nostres instruccions aquí.

Els propietaris han assegurat que la casa està preparada per a vosaltres i que desitgeu saber quan arribeu perquè no hagin d'esperar a la casa tota la tarda / nit. Per tant, estaran molt satisfets, si pugueu indicar l'hora d'arribada prevista a "la meva pàgina". Una vegada que tingui el cotxe de lloguer o estigui a 1 hora aproximadament de la casa de vacances, escriviu un missatge de text als propietaris que els informa que ja esteu en camí. El número del propietari es troba en les indicacions de conducció, juntament amb el text en espanyol que es pot enviar als propietaris.

Hora d'arribada anticipada: recordeu.

La vostra hora d'arribada més aviat es troba a la confirmació del formulari de reserva.

Abans d'arribar a la vostra casa de vacances, els propietaris d'habitatges locals han acomiadat i han consultat els convidats anteriors a les 11 hores. Una vegada que hagin sortit de la casa, un jardiner generalment arribarà amb un cortacésped, la piscina serà netejada i les flors del jardí quedaran regades. A l'interior de la casa, tot es farà perquè la casa estigui preparada per a la seva arribada. A les cases més grans, generalment, les persones de 3 a 5 anys de neteja hauran de canviar els llençols de llit en tots els llits, netejar les cases molt grans, netejar els banys, netejar i rentar els sòls. Així que estan molt ocupats fent tot el possible per assegurar-se que la casa està impecable i perfectament netejada a les 16:00 quan arriba un nou grup de vacances.

Alguns convidats pregunten si poden venir abans si "només" passen per la piscina. Malauradament, això no es pot fer. El personal de neteja està molt estressat, ja que com a convidat, sovint els agrada fer un pic a la casa, visitar el bany o la cuina per prendre begudes refrescants. I per tant, no aconsegueixen la pau i el medi laboral que necessiten per lliurar la casa a la perfecció.

Per tant, hem elaborat una llista de suggeriments sobre el que podeu fer per passar el temps d'espera, en cas d'arribar amb un vol inicial. En fer-ho, esperem que puguem ajudar-vos a tenir unes hores divertides en comptes de perdre el temps d'espera per estar frustrats i avorrits.

ankomst feriehus spanien

Coses que podeu fer si heu arribat a Catalunya aviat

1. Compres de supermercat

A totes les ciutats "grans" hi ha supermercats. La majoria de les cases de vacances a Espanya tenen un dia de canvi els dissabtes i la majoria de supermercats estan tancats diumenge. Per tant, és una bona idea fer les compres de queviures mentre esperes les cases. Us convidem a contactar amb nosaltres per obtenir informació sobre supermercats més propers, etc.

2. Passeu el vostre dia a Barcelona

Si arribes a Barcelona o passen per la ciutat, definitivament hauríeu de considerar l'estacionament del cotxe en un aparcament i gaudir de mitja jornada a la ciutat. Barcelona és sempre emocionant!

3. Gaudeix d'un deliciós dinar

A Catalunya, poques vegades surt a menjar a la nit. No obstant això, els locals es mengen moltes vegades a la setmana per dinar, en general, gaudiran d'un menús del dia / Menú del migdia. Normalment es tracta d'un entrant, un plat principal i un desert per al voltant de 10-15 € i sovint s'inclou una beguda. El cap de setmana, però, els menús solen ser una mica més cars. Normalment, un local no escolliria a la carta per dinar, així que ho feu a la manera catalana i talla la meitat de la factura.

Per tant, us recomanem que passeu la tarda per un àpat de "tres cursos" en un dels petits restaurants locals. I si trobeu un restaurant amb un jardí, el temps d'espera es passarà ràpidament pels membres més joves del grup, ja que poden gaudir del seu temps jugant.

4. Viatge a la platja amb dinar posterior

Si arribeu amb avió a Barcelona, hi ha algunes platges meravelloses al sud de l'aeroport. Gavá, Platja de Castells desfeta (o Sitges si heu llogat una casa de vacances al sud o centre de Catalunya)

Si arribeu a l'aeroport de Girona, hi ha totes les platges de la Costa Brava, com per exemple: L'Escala (agradable / turística), Platja de Pals, Calella de Palafrugell (agradable), Tamariu (agradable), Platja d'Aro (turístic)

Si arribeu a l'aeroport de Reus, us recomanem les platges de la Costa Daurada, com per exemple: Tarragona, Cambrils (turístic), Salou (turístic), Altafullla (agradable)

Si arribeu amb cotxe des de França, podeu baixar per la carretera de la costa (D-914 / N-260) i fer una parada, per exemple: Port Bou, El Port de la Selva o Llancá.


IMPORTANT !!! Mai deixeu els vostres objectes de valor al cotxe si ho deixeu i sempre estacioneu on hi ha molta gent!

Arribada a la vostra casa de vacances catalana

Si heu de pagar la renda restant a l'arribada, aquest serà lliurat als propietaris de la casa quan us donin la benvinguda. Els propietaris d'habitatges també us cobraran impostos turístics i us demanaran que empleneu la informació personal que es lliurarà a les autoritats catalanes.

Informem a tots els visitants sobre el turisme responsable. Creiem que el viatge i l'aprenentatge han d'anar de la mà i que, amb un propietari local, tinguem una oportunitat única per conèixer la cultura. Hi ha una alta probabilitat que el propietari no entengui l'anglès, però amb un somriure, simpatia i traducció de Google, podeu anar lluny. I, a més, només tenim un correu electrònic o una trucada si necessiteu ajuda addicional.

Si en previsió, les coses no responen a les vostres expectatives, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres immediatament.