Wi-Fi a la casa de vacances

Wi-Fi a la casa de vacances

Fa més d'una dècada, quan vam començar Sydensferiehuse, no hi havia Wi-Fi a cap de les cases de vacances. A més, és vanskeligt aconseguir sense fil a les vacances habitatges Grund af ders ubicació i, a més, era extremadament car. Al mateix temps, tots els propietaris pensaven que aniria de vacances a desconnectar (i, per tant, no havia de connectar-se a Internet).

Poden, per descomptat, estar allà mateix, però hem hagut de trobar que la majoria de gent només voldria anar en línia. En aquest sentit, ens agradaria referir-nos a un correu electrònic que vam rebre fa un parell d'anys. Una família havia estat en una casa de vacances sense wifi. Quan van tornar, el pare ens va enviar un correu electrònic en el qual va agrair el fet que per primera vegada en molts anys poguessin posar-se en contacte amb els adolescents que normalment seien amb els seus nassos en els seus telèfons. També va informar que havia eliminat el seu compte de Facebook quan va arribar a casa, i per primera vegada en molt de temps va sentir que estava present al 100% en el present. No sé si està de tornada, però la història val la pena pensar.

Ara sobre Wi-Fi a les cases de vacances. Com que el desenvolupament ha fet que usi Internet per a molts propòsits, també de vacances. Els usuaris de Wi-Fi tenen accés a una xarxa de telefonia mòbil a Internet, que provoca un cost addicional.

Els homes es veuen a la botiga i heu de fer-ho a les finestres i feries que heu de fer servir a la botiga. Hi ha una bona raó per la qual Facebook, Apple i Google en alguns anys tenen gegants centres de dades a Dinamarca. Tenim una font d'alimentació wi-fi i super estable poc freqüent.

No obstant això, l'ús de la tecnologia Wi-Fi ha estat molt ràpida i senzilla. Per exemple, no es pot veure Netflix i altres serveis de streaming pesada, tot i que no hi ha wi-fi a la casa de vacances, però es pot desprotegir i missatges de correu electrònic i el foc apagat amb bones vistes en miniatura de la piscina a Instagram o Facebook. Així que si els nens necessiten més estretes una caricatura de dos dormen, els adolescents Una taxa neta de terror és fosc i la resta de la família Har anat al llit, descarregar-des de casa.

I tu, pots gaudir del fet que et trobes millor en la competència amb el Ciberespai quan estiguis de vacances a Catalunya!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si cal. Per obtenir més informació info@sydensferiehuse.dk