Viure localment - Turisme rural a Catalunya

Viure localment - Turisme rural a Catalunya

Durant els últims 20-30 anys, el turisme rural a Catalunya s'ha tornat extremadament popular. L'èxit es deu, en particular, a un bell i variat paisatge, als amables habitants locals, als pobles locals ben conservats i a les cases de vacances restaurades i poc comuns amb totes les comoditats de la llar. De moment, hi ha més de 1400 cases de vacances registrades a Catalunya i, a partir d'aquestes, hem recollit a la mà aproximadament uns 500 dels millors. Hem escollit les cases a les quals ens agrada viure, aquells en què l'establiment de porcí no es troba directament a la casa de vacances i a les cases que tenen propietaris amistosos i seriosos que faran tot el possible per ajudar-vos a tenir les millors vacances possibles Catalunya.

Rural feriebolig Catalonien

Viure localment en una casa de vacances al camp català, ofereix unes vacances en un entorn preciós i tranquil. Aquí no els despertaràs ni els clients joves de l'hotel borratxos, menjant-los del "bufet" i dir-los a venedors ambulants tan aviat com trepitgi la porta. Relaxeu-vos mentre gaudiu de la posta de sol en un entorn autèntic, gaudiu del sopar a la terrassa privada, gaudiu deliciosos aliments a la barbacoa i gaudiu de veure els vostres fills per al darrer (o segon) bany. Idíl.lic, relaxant i, en efecte, molt familiar.

Si hi ha alguna pertorbació, només passarà de les vaques, ovelles i cavalls pasturant, mentre que el rar soroll del trànsit i els veïns sorollosos rarament es produirà. Les mosques poden ser, per descomptat, un convidat no tan benvingut, però els propietaris fan tot el que poden per minimitzar aquest problema i, si es tractés d'un problema, no busqueu més que el prestatge d'esprais d'insectes al supermercat local. Els mosquits són poc freqüents a Catalunya, i en cas que estiguin al voltant, normalment serà durant la tardor. Si l'agricultor veí decideix fertilitzar el seu camp, no podem negar que pugui olorar-lo durant uns dies. Lamentablement, no podem condemnar-ho, ja que simplement és una part natural de les vacances en el camp, de la mateixa manera que un descans a Barcelona pot ser molestat pel trànsit, el soroll, els turistes del drunkun i la contaminació.

Els camins de la casa de vacances es troben en casos molt rars asfaltats i gairebé mai il·luminats, que, no obstant això, no són un problema en les llargues nits d'estiu, i en altres temporades, els propietaris us mostraran bé en el vostre camí. Els propietaris tenen convidats durant tot l'any, de manera que mai no és un problema. Només tingueu en compte que, en la majoria dels casos, no hi ha una carretera asfaltada a la vostra casa de vacances. Si hi ha un camí de grava molt llarg (més d'1 km) a la vostra casa de vacances, us informarem sobre això. En qualsevol cas, us recomanem que reduïu la velocitat i no llogueu un cotxe esportiu baix, però sempre hem pogut arribar a cotxes regulars de lloguer.

Us donem la benvinguda a aquesta bella i relaxant forma de viatge de viatge i s'atreveix a garantir que una vegada que hàgiu provat unes vacances en un entorn local i autèntic, és difícil tornar a hotels estressants i petites habitacions d'hotel. Per què viure una desena part del quadrat quan es pot obtenir una casa de vacances completa pel mateix preu?