Sobre els propietaris

Sobre els propietaris

Quan arribeu a la vostra casa de vacances, sempre és el propietari que us dóna la benvinguda ja que a Sydensferiehuse ens esforcem per seguir les pautes de turisme responsable que recolzen els habitants locals i redueix el turisme de masses.

Les cases de vacances catalanes han estat sovint en família durant tres, quatre i cinc generacions. A mesura que la industrialització restringia el treball dels agricultors, la necessitat de moltes granges disminuïa. Fa uns 20 anys, els primers propietaris van començar a renovar les boniques cases de camp i les van convertir en impressionants cases de vacances, i avui dia hi ha més de 1400 cases de vacances de propietat privada a Catalunya. Les llars solen estar dirigides per tota la família, però són principalment les dones de la família que s'encarreguen de la decoració, la gestió i la benvinguda als hostes. En el cas d'un propietari d'habitatge més antic, el fill gran heretarà la terra i la granja, de manera que la nuera administrarà normalment la casa de vacances, mentre que el fill és responsable dels camps i del bestiar.

La població catalana del país és gent moderna i Catalunya és la regió més rica d'Espanya. Les cases de vacances són de gran qualitat ja que els propietaris tenen plena consciència que una casa de vacances ha de ser còmoda i bella, amb totes les comoditats de la llar.

Una família típica propietària d'una casa de vacances està orgullosa de la seva bella casa de vacances, s'ha invertit una gran quantitat d'energia en la restauració i s'ha gastat molts diners en la reconstrucció de la casa. A Catalunya, es cuida els valors familiars, ja que seran heretats per les pròximes generacions. Quan vam començar fa gairebé 15 anys, només algunes de les cases tenien una piscina. Avui en dia, totes les nostres cases tenen una piscina i fins i tot han començat a tenir una piscina coberta. Hi ha pistes de tennis en algunes cases, una de les nostres cases té una gran pista de mini-golf, la majoria de cases tenen tennis de taula o futbolí, moltes cases tenen parcs infantils i totes les cases tenen una meravellosa terrassa! I a mesura que passa el temps, gairebé totes les nostres cases també tenen WI-FI, encara que no sempre amb la mateixa excel·lent velocitat que es pot utilitzar des de casa.

Els propietaris estan molt contents de tenir convidats internacionals, estan orgullosos del fet que els clients de lluny triïn visitar la seva regió i estan molt interessats a crear el millor marc possible per a vostè durant la seva estada. Quan vam començar a treballar a Catalunya, molt pocs propietaris podien parlar anglès, però a mesura que ha passat el temps i sembla que hi ha més lletrats, ja no és estrany trobar que la família pugui parlar anglès.

La llengua materna dels propietaris és el català, que és una barreja d'espanyol i francès, però tots els propietaris parlen espanyol i francès. També són experts en el gest, de manera que la nostra experiència ens ha ensenyat que els propietaris i convidats poden recórrer un llarg camí en la seva comunicació. No obstant això, si necessiteu ajuda: només tenim una trucada telefònica i sempre esteu disposats a ajudar-vos.

Alguns propietaris lliuren una mica dels seus propis ous (si tenen pollastres), potser una salchicha casolana o una mica de l'horta com a gest. Molts no ho fan, però tothom els donarà la benvinguda amb els braços oberts i tindrà un gran desig: "Que tingui unes vacances fantàstiques a la seva bonica casa de vacances".

I us recomanem que, de bona fe amb un turisme responsable, recordeu que viatgem per experimentar la diversitat. Afortunadament, el sofà no es veu com el que tenim a casa, a Catalunya no dormeu amb edredons gruixuts (probablement també seria una experiència massa calenta), el WIFI pot no tenir la mateixa velocitat que estem acostumats i Els menús dels petits acollidors pobles catalans no són danesos, anglesos ni francesos. Si teniu sort, podeu trobar un menú en espanyol, però, en cas contrari, haurà de seguir endavant amb el seu telèfon intel·ligent i traduir el català al castellà.

Esperem que gaudiu d'estar a prop dels locals i que gaudireu de la possibilitat d'experimentar unes vacances belles i autèntiques amb amfitrions amistoses i acollidores.