Informació de la piscina

Informació de la piscina

Viatja amb nens i vas al sud calent, una piscina és gairebé imprescindible. La majoria dels nens probablement prefereixen omplir les excursions diàries i, més aviat, quedar-se a casa a la casa de vacances ... o, per ser específics, molts preferirien preferir quedar-se i jugar a la piscina.

Per tant, és una bona idea, quan trieu la casa de lloguer de vacances perfecta, tenint en compte el tipus de piscina més preferible. En gairebé totes les cases mitjanes i grans (de 8 a 40 persones), hi ha una piscina privada. Com que és bastant costós construir una piscina, la majoria de les cases de vacances més petites tenen una piscina compartida, que, d'altra banda, és equivalent a una piscina més gran.

Viatja amb nens petits, us recomanem que considereu una piscina tancada perquè ofereix una certa seguretat. Encara que la piscina està tancada, mai no podrà ser 100% segura. La tanca podria no haver estat tancada correctament, el noi intel·ligent representa una forma d'escalar la tanca o deixar-se passar pels més grans. Així que tingueu en compte la piscina i la piscina, la responsabilitat és vostra sola.

Una altra gran idea, si viatja amb nens, és triar una casa amb una piscina que té "Steps romans", que és una escala modelada que fa possible que els nens entren a la piscina d'una manera segura. La longitud, l'amplada i la profunditat de tots els nostres grups estan indicats en molts dels nostres anuncis, però no dubteu a preguntar-vos-hi.

Només tenim un parell de cases amb piscines climatitzades per als 'mesos d'hivern', ja que les piscines a l'aire lliure són caloroses al sol des de maig / juny fins a setembre / octubre. Viatja durant els mesos d'hivern i voldria disposar d'una piscina disponible, us recomanem que trieu una de les nostres cases amb una piscina coberta o una altra amb una piscina exterior climatitzada. Podeu utilitzar les "opcions de cerca ampliades" per trobar les cases de vacances amb aquestes característiques.

La piscina s'ha de mantenir, de manera que el propietari de la casa segurament apareixerà un parell de vegades durant la vostra visita per netejar la piscina i verificar l'equilibri de l'aigua. El propietari de la casa sovint es mostra quan està sonant adormit, el que significa que probablement no veurà el propietari de la casa en aquest context. Si experimenta algun problema o no està satisfet amb la seva piscina, poseu-vos en contacte amb el propietari de la casa immediatament o escriu-nos un correu electrònic a info@sydensferiehuse.dk