Aire condicionat a la casa de vacances

Aire condicionat a la casa de vacances

Alguns convidats escriuen i pregunten si hi ha aire condicionat a les nostres cases de vacances. De les gairebé 500 cases de vacances, només unes poques habitacions tenen condicionament, ja que simplement no és necessari a causa de la construcció de cases catalanes.

Catalunya té 300 dies de sol a l'any, de manera que podem comprendre fàcilment que es demana l'aire condicionat i els catalans han pensat en el clima quan van construir les seves cases boniques en el seu temps. Totes les cases estan construïdes amb pedres de 80 a 120 centímetres de gruix, i les cases catalanes tenen finestres petites amb persianes, que, quan surt el sol, estan tancades per mantenir la casa fresca. No hauríeu de creure que crearà una frescor per obrir les finestres per tal d'obtenir aire a l'interior. Tanqueu persianes i finestres durant les hores calentes i mantindreu una casa de vacances increïble. També trobareu que els pisos de les cases són sòls de rajoles, que també creen un clima interior fresc. A la nit, però, és bo tenir una brisa fresca.

La immensa majoria de les cases tenen ventiladors mòbils a les habitacions perquè, en els dies més càlids d'agost, encara hi ha aire condicionat a les habitacions, pregunteu si teniu dubtes. Per tant, quan visiteu una casa de vacances a Catalunya, podeu concentrar-vos a mantenir el sol fora, garantint una temperatura interior còmoda, fins i tot en dies calorosos.

Si teniu més preguntes o si voleu continuar i reservar la casa, no dubti en contactar-nos a info@sydensferiehuse.dk