Tria forma del viatge a Catalunya

A prop de la platja

Apte per a nens

Famílies nombroses +12

Casament a Catalunya, Espanya

Piscina privada

Amb gos

A prop de la platja

Apte per a nens

Famílies nombroses +12

Casament a Catalunya, Espanya

Casament a Catalunya
Ja hem ajudat a moltes parelles a trobar el lloc perfecte per a les seves noces, i també tenim experiència personal ja que al maig de 2013 organitzem les nostres pròpies noces amb 70 convidats de Dinamarca.

El dia més important de la teva vida
Una festa és el més destacat de l'any, per la qual cosa és important seleccionar la propietat més adequada per a l'estada. Un casament però, és el dia més important de la vostra vida. I, a més, també és un dia que requereix molta preparació i que tots els detalls han de ser perfectes.

Per a nosaltres, els clients satisfets són els nostres criteris més importants. Per tant, només volem recomanar cases, on sabem que el casament serà un èxit. Hem realitzat una llista de cases que compleixen els nostres criteris per recomanar-los:
• Experiència amb casaments (les propietats catalogades han organitzat 20-100 casaments)
• Persona de contacte que parla anglès
• Xarxa a serveis com a càtering, música, flors, perruqueria, etc.

Serveis oferts per nosaltres:
Es concertarà tots els assumptes pràctics entre vostè i el coordinador. Com que tenim una gran xarxa d'allotjament, també podem ajudar-nos a reservar allotjament addicional per als vostres convidats.

També si és necessari, podem ajudar a reservar transport, com autobusos o taxis.

Si voleu contactar amb algunes de les cases:
Si creieu que algunes de les cases poden ser d'interès per a vosaltres, envieu-nos els noms de les cases i contactarem amb els coordinadors.

Poden respondre totes les vostres preguntes, i també us enviaran fotos de les instal·lacions per a casaments. Atès que la presentació de les cases a la nostra pàgina web està destinada a estades de vacances, moltes vegades no s'inclouen les fotos de les sales de celebració, ja que estan tancades si la gent acudeix a unes vacances normals.

Piscina privada

Amb gos

Més opcions de prop

ordenar per